home nieuws contacteer ons route privacy proces ellips
jobs diensten hotel applications selectie training emypoint cijfers visie en
strategie
 


een langdurige win-win situatie…

Al sinds de oprichting draagt SEBECO klantenmanagement hoog in het vaandel. Uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Daarom luisteren we aandachtig naar uw verhaal, uw vragen en uw wensen. Dit stelt ons in staat om een passend antwoord te formuleren. Een goede verstandhouding is de basis van een gezonde zakenrelatie en daarom besteden we de “juiste” tijd aan elke klant.

Een klantencontract heeft voor SEBECO pas echt waarde als het contract voor u meer waarde creëert dan waarvoor u ons betaalt. Bij het uitvoeren van uw klantencontract besteden we alle aandacht aan de gedefinieerde doelstellingen en de toegevoegde waarde van uw project. Hiermee bewijst SEBECO hoe waardevol uw project is. Bijgevolg zal u ook het rendement op uw investering duidelijk voelen.

Wanneer een klant bij SEBECO voor € 100.000 bestelt, dan leveren wij u een marktwaarde van € 120.000 omdat SEBECO altijd tracht om 20% beter te scoren dan de concurrenten. Zo krijgt u dus 20% meer voor net dezelfde prijs. Dit past perfect in onze filosofie: een klantencontract heeft voor SEBECO pas echt waarde, als het voor u meer waarde creëert dan wat u voor ogen had. Zo werkt SEBECO aan een vertrouwensrelatie met u.

Op deze manier blijven we ook trouw aan onze basisopdracht: van elk contact met SEBECO een positieve belevenis maken, zodat al onze klanten tevreden zijn. Deze customer equity visie moet ons helpen om optimale klantentevredenheid te genereren. Op termijn willen wij die relatie dan ombouwen tot een volwaardig business partnership, wat uiteindelijk resulteert in een langdurige win-win situatie voor beide partijen.

Samengevat moet een rendement op aandacht gekoppeld aan een rendement op investering onmiskenbaar leiden tot klantentevredenheid, wat op lange termijn moet resulteren in rendabele klantentrouw. Daar draait het uiteindelijk allemaal om “Customer Relationship Management” (klantenrelatiebeheer). Klantenmanagement is dus geen lege doos bij SEBECO: uw tevredenheid is primordiaal!

 

 
 

waarom SEBECO?
historiek
overname
competence centers
benadering
klantenvisie
kwaliteitssysteem
dienstverlening
projectaanpak
kennis
geïntegreerde technologie
medewerkers
interne samenwerking