home nieuws contacteer ons route privacy proces ellips
jobs diensten hotel applications selectie training emypoint cijfers visie en
strategie
 

onze investeringen in call & contact center kennis leveren u de hoogste rente op…

Maatschappelijke, bedrijfskundige en technologische ontwikkelingen stellen steeds hogere eisen. Om competitief te blijven is het belangrijk om de marktevoluties op de voet te volgen. Daarom is SEBECO er, vanuit de bedrijfsstrategie, altijd als eerste bij om de nieuwste technologieën aan te bieden. Zo informeren wij u graag over de recentste toepassingen als sms en chat.

SEBECO ziet kennismanagement als een vorm van strategie die gericht is op het vergroten van het rendement op de factor kennis. Door ons rendement te vergroten proberen wij u nog beter van dienst te zijn. Om u deze betere service te kunnen garanderen, creëren we eerst optimale omstandigheden waarbinnen we de noodzakelijke kennis kunnen ontwikkelen vanuit onze inzichten en ervaring. Daarnaast zorgen we er ook voortdurend voor dat al onze medewerkers de kennis en vaardigheden verwerven, die noodzakelijk zijn om de samenwerking te verbeteren. Daarom vergaren we op het gepaste moment alle noodzakelijke kennis, waarna we die kennis op het gepaste moment voor u in de praktijk omzetten. Onze gerichte input moet u dan de juiste output garanderen.

Goed kennismanagement heeft ook een direct verband met rendement. Door goed met kennis om te gaan slaagt SEBECO erin om de efficiëntie te verhogen. We kunnen dus gerichter en tegelijk ook sneller te werk gaan, waardoor we onze werkingskosten kunnen drukken. Dit laat ons toe om onze prijzen nog scherper te stellen, waarvan u uiteraard als eerste kan meegenieten.

Zo is meteen ook duidelijk waarom SEBECO zo veel aandacht besteedt aan opleidingen en seminaries: we beschouwen die immers als nuttige investeringen in kennis, waarvan onze klanten kunnen meegenieten in de vorm van betere diensten, competitieve prijzen en snellere service.

 
 

waarom SEBECO?
historiek
overname
competence centers
benadering
klantenvisie
kwaliteitssysteem
dienstverlening
projectaanpak
kennis
geïntegreerde technologie
medewerkers
interne samenwerking