home nieuws contacteer ons route privacy proces ellips
jobs diensten hotel applications selectie training emypoint cijfers visie en
strategie
 

Concepten als teambuilding en teamspirit zijn vaak lege dozen: mooi om mee uit te pakken, maar in de praktijk maar al te vaak genegeerd. Bij SEBECO daarentegen is teambuilding één van de fundamenten van een geslaagde samenwerking. Getuige daarvan is het “jaarlijkse SEBECO teambuilding event”: op een speelse manier in groep een doelgerichte opdracht uitwerken volgens de principes van projectmanagement.

Om het belang van teambuilding te onderstrepen wordt elk jaar een heus evenement georganiseerd. Tijdens dat teambuilding evenement worden alle medewerkers lukraak in groepen verdeeld via loting. Alle groepen moeten het dan tegen elkaar opnemen, zodat iedereen wordt verplicht om zijn beste beentje voor te zetten. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat alle groepsleden intens samenwerken en goed met elkaar communiceren. Onze SEBECO handenmozaïek staat immers symbool voor “integratie en communicatie”.

De bedoeling is dat alle medewerkers zichzelf en ook elkaar beter leren kennen. Bovendien komen ze hierdoor ook eens op een andere manier met elkaar in contact. Dit geeft hen de mogelijkheid om de sterke en zwakke kanten van hun collega’s te achterhalen, wat hen uiteindelijk toelaat om meer begrip voor elkaar op te brengen, zowel op het werk als buiten het werk. Daarnaast leren ze ook hoe ze elkaars zwakten mooi kunnen compenseren en elkaars sterkten perfect kunnen aanvullen. Dit is essentieel om de opdracht tot een goed einde te brengen. Tevens wordt ook het groepsgevoel aangewakkerd bij SEBECO, waardoor we ons als een hecht blok kunnen werken aan uw projecten.

Het teambuilding evenement mondt uiteindelijk uit in een gezellig samenzijn, waarbij winnaars beloont worden met mooie prijzen. Winnen is uiteraard niet het belangrijkste – alles draait immers rond teambuilding en teamspirit – maar een leuke prijs is uiteraard altijd een geslaagde afsluiter van een aangename avond. De mooiste bekroning is en blijft echter een vlotte samenwerking, waardoor we nog efficiënter uw projecten kunnen uitwerken.

 
 

waarom SEBECO?
historiek
overname
competence centers
benadering
klantenvisie
kwaliteitssysteem
dienstverlening
projectaanpak
kennis
geïntegreerde technologie
medewerkers
interne samenwerking