home nieuws contacteer ons route privacy proces ellips
jobs diensten hotel applications selectie training emypoint cijfers visie en
strategie
 

de prestigieuze SEBECO AWARD

Sinds kort beloont SEBECO de dienstverleningskwaliteit van het telefonisch onthaal, de klantentevredenheid en de winstgevendheid van de Belgische bedrijven. Jaarlijks organiseert SEBECO per VOKA-Kamer van Koophandel regio een onderzoek met als inzet de prestigieuze SEBECO AWARD, uitgereikt door de voorzitters van de verschillende VOKA- Kamers van Koophandel.

Na hoeveel beltonen wordt er opgenomen? Weerklinkt de juiste glimlach? Wordt er aandacht besteed aan de aanspreking en de begroeting? Wordt er efficiënt gewerkt? Om op al deze vragen een antwoord te krijgen, organiseert SEBECO een telefonische vraagronde. Daarin worden alle aspecten van telefonisch onthaal nauwkeurig onderzocht. Net als SEBECO CALL CENTER weet u dat u als bedrijf slechts eenmaal de kans krijgt een eerste indruk te maken en dat die eerste indruk cruciaal is voor de verdere uitbouw van de relatie met elke klant, leverancier, medewerker en zakenrelatie.

  • een kwalitatief telefonisch onthaal weerspiegelt onmiddellijk uw inspanningen om de dienstverlening te verbeteren en leiden onmiskenbaar tot klantentevredenheid op procesniveau
  • toegenomen klantentevredenheid op het procesniveau leidt tot toegenomen totale klantentevredenheid
  • een hogere totale dienstverleningskwaliteit of klantentevredenheid leidt tot toegenomen gedragsintenties, zoals een grotere herhalingsaankoopintentie en een intentie om het aankoopgedrag te vergroten
  • toegenomen gedragsintenties leiden tot gedragsinvloed, waaronder klantenretentie, positieve mond-tot-mond reclame,...
  • gedragsinvloed leidt vervolgens tot verbeterde winstgevendheid en andere financiële resultaten

Het belang van het telefonische onthaal valt niet te onderschatten in de huidige bedrijfscommunicatie. Met een pro-actief telefonisch onthaal kunt u immers heel wat servicegerichter werken dan uw concurrenten. De klantvriendelijkheid die elke klant, leverancier, medewerker, zakenrelatie aan uw receptie hoort, straalt automatisch kracht uit doorheen de gehele bedrijfscommunicatie. De weerspiegeling ervan ziet u in uw tastbare en niet-tastbare bedrijfsresultaten. Onder de tastbare bedrijfsresultaten verstaan we onder andere de terugverdienperiode; information economics maakt dan weer deel uit van de niet-tastbare bedrijfsresultaten. Redenen genoeg dus om uw telefonische onthaal optimaal te verzorgen.

De best scorende bedrijven worden uitgenodigd op de uitreiking van de SEBECO AWARD. Aan die uitreiking wordt ook een persconferentie en een feestavond gekoppeld waarop tal van prominenten aanwezig zijn. Tijdens die persconferentie worden ook de resultaten van de benchmarkstudie bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaar mag de SEBECO AWARD ontvangen uit handen van de voorzitter van de VOKA-Kamer van Koophandel.


 
 

waarom SEBECO?
historiek
overname
competence centers
benadering
klantenvisie
kwaliteitssysteem
dienstverlening
projectaanpak
kennis
geïntegreerde technologie
medewerkers
interne samenwerking