home nieuws contacteer ons route privacy proces ellips
jobs diensten hotel applications selectie training emypoint cijfers visie en
strategie
 


“Via onze reclamespots op de radio en direct mailings naar consumenten toe wordt respons gegenereerd via telefoon. Deze inbound calls worden behandeld door SEBECO CALL CENTER. Het verkoopspercentage bedraagt rond de 14% voor deze actie. Naast pure verkoop behandelt SEBECO CALL CENTER ook heel wat informatieve oproepen rond deze campagne. De samenwerking met SEBECO CALL CENTER en onze operatoren verloopt heel vlot. Initieel was het de bedoeling dat de campagne 1 maand ging lopen. Wegens het grote succes van de campagne hebben wij onze overeenkomst met SEBECO CALL CENTER met 1,5 maand verlengd.” - M.C.

“Een salespercentage van 30% voor outbound calls business to business met als doelgroep apotheken : een dikke proficiat aan jullie tele-operatoren ! Op deze manier kunnen we veel meer verkoop halen uit onze indirecte klanten, die te klein zijn voor een bezoek door een vertegenwoordiger. Als we een direct mailing versturen op dezelfde database halen we nog geen 5% verkoop op deze doelgroep. Bij de eerste callcenter actie was het verkoopspercentage 23%, de tweede actie 28% en halen jullie zelfs 30,7 % ; we zijn heel tevreden van SEBECO CALL CENTER." - J.D.

“Marktonderzoek is zeer belangrijk binnen de strategie van onze multinational. We krijgen een veel beter beeld van de markt, zowel particulieren als kleine bedrijven zijn onze doelgroep. SEBECO CALL CENTER denkt mee met onze doelstellingen, geeft advies en zorgt voor de operationele uitvoering. Nadien voert SEBECO CALL CENTER ook de volledige database-acties uit voor de rapportering. Zo bewerken wij een geselecteerde doelgroep van hot leads uit deze outbound enquêtes om direct mailings naar te versturen met gratis staaltjes. Werken met SEBECO CALL CENTER zorgt ervoor dat we onze marktaandeel gevoel kunnen doen toenemen dit zowel in België als in Nederland.” - W.V.

“De wetgeving in onze sector verandert constant. Deze veranderingen hebben een direct gevolg op onze producten, die verkocht worden in verschillende winkels. Via SEBECO CALL CENTER enquêteren wij regelmatig de winkels om te polsen hoe hun perceptie is van wijzigingen, en welke mogelijke gevolgen men ondervindt naar de eindconsument toe. Nadien worden de gegevens statistisch verwerkt om de nodige acties te kunnen ondernemen. SEBECO CALL CENTER geeft ons een échte full-service aanpak.” - L.D.

“De strategie van onze beursgenoteerde onderneming gaat binnenkort veranderen. Dit heeft als gevolg dat er veel meer vragen zullen binnenkomen op onze consumentenlijnen. Om deze lijnen tijdelijk te ontlasten, hebben wij beroep gedaan op SEBECO CALL CENTER. Alle oproepen worden automatisch doorgeschakeld naar het platform van SEBECO CALL CENTER, waar de consument via de druktoetsen een keuze kan maken. Algemene vragen worden beantwoord door SEBECO CALL CENTER, meer specifieke vragen worden automatische doorschakelt naar onze kantoren. Op deze manier ontlasten wij onze mensen met algemene vragen die ook kunnen beantwoord worden door de tele-operatoren van SEBECO CALL CENTER, die van ons een goede briefing hebben gekregen. Door de overflow van binnenkomende oproepen te outsourcen aan SEBECO CALL CENTER, worden onze mensen ontlast, gaan er geen oproepen verloren en kunnen onze mensen zich concentreren op dé specifieke vragen van de consumenten” - H.V.

 

 
  diensten
voordelen
kwaliteit
projectontwikkeling
werkstations
technisch team
technologie
getuigenis klanten